Kuinka usein olet haaveillut asuvasi jossain muualla…

Asu Venetsiassa

Jos olet haaveillut asuvasi jossain muulla, valitse loma italiassa ja varaa itsellesi upea huoneisto “Ca’ Paradiso” Venetsiasta, yhdestä maailman kiehtovimmista kaupungeista. Tutustu Venetsia historiaan ja kauneuteen ja palaa viihtyisään, keskeisellä paikalla sijaitsevaan loma-asuntoosi rentoutumaan ja nauttimaan kuuluisalta Rialton kala-ja vihannestorilta ostamistasi paikallisista herkuista.
Nauti olostasi hyvän viinilasin äärellä ihaillen asunnosta avautuvaa näkymää Saint Silvestron ja Saint Aponalin kirkon tornien ja Venetsia kattojen ylle.

Lomailu Ca’ Paradisossa on paras tapa viettää lomasi tuntien olevasi keskellä Venetsian sykettä.

Kokemuksesta tiedämme, että loma-asuntomme on ihanteellinen lomailijoille, jotka kaipaavat ympärilleen enemmän tilaa kuin hotellihuoneet tarjoavat ja lomailijoille, jotka valitsevat mielumin täysinvarustellun asunnon kuin hotellihuoneen lomamajoituksekseen. Ca’ Paradiso on täydellinen vaihtoehto perheellisille tai joukolle ystäviä- edulliseen hintaan.

Kun saavut Venetsiaan, sinua on San Silvestron pysäkilla vastassa opas, joka saattaa sinut asunnolle sekä kertoo sinulle hyödyllistä tietoa mm. ravintola-ja pääsylippuvarausten teosta, taksin tilaamisesta aina kiinnostavimpiin nähtävyyksiin.

Me Ca’ Paradisossa tarjoamme sinulle sekä paikallisen perinteen mukaisesti sisustetun asunnon mukavuudet että tärkeimmät hotellien tarjoamat lisäpalvelut- edulliseen hintaan.