Yleiset vuokraehdot

 

Varauksen hyväksyminen riippuu sekä asunnon saatavuudesta että muutamista muista ehdoista, jotka listattu alla:
Minimi vuokra-aika on 7 yötä.. Jos haluat yöpyä pidempään tai haluat yöpyä alle 7 yötä, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimella. Näin saat välittömästi tietoa viimeisimmistä tarjouksistamme. Vuokra sisältää opaspalvelun Venetsiaan saapuessa ja sieltä lähtiessä, vesi- kaasu sekä sähkökustannukset, petivaatteet ja loppusiivousmaksun.

 

Kuinka varaan asunnon?

Jos haluat varata loma-asunnon kayttöösi tulee sinun ilmoittaa meille vierailusi kesto sekä vierailijoiden lukumäärä. Tämän jälkeen sinulle ilmoitetaan asunnon saatavuudesta sekä vuokran hinnasta. Saat myös varauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi ja sinua pyydetään maksamaan ensimmäisen yön vuokra ennakkoon takuumaksuna.
Takuusumma maksetaan tilisiirtona alla olevalle tilille:

Cassa di Risparmio di Padova e Rovigo Filiale di Cittadella
il numero della nostra banca è::
IBAN IT10 K062 2562 5230 6006 0000 34A
BIC IBSPIT2P

Maksettuasi takuun saat meiltä sähköpostia, jossa kerromme kuinka järjestät tapaamisen Venetsian oppaamme kanssa saapumistasi varten.


Saapuminen Venetsiaan:

Sinun tulee ilmoittaa saapumis-ja lähtöpäivämääräsi sekä -aika että -paikka ( Marco Polon lentokenttä, Venetsian rautatieasema tai Piazza Romale mikäli saavut autolla) vähintään 7 päivää ennen saapumista, jotta voimme järjestää tapaamisen oppaamme kanssa San Silvestron pysäkillä.Kuljetus: vesitaksin tai vesibussin hinta ei sisälly vuokraan.
Oppaamme työaika on klo. 14- 19. Mikäli saavut klo. 19 jälkeen laskutamme sinulta 55 €:n lisämaksun .

Mikäli saapumisesi viivästyy jostain syystä, ole hyvä ja ilmoita siitä meille mahdollisimman pian puhelimitse nroon: +39 348 2403234 tai +39 338 3723003. Mikäli unohdat ilmoittaa meille viivästymisestä tai mikäli saavut yli puoli tuntia ( 30 min.) myöhässä laskutamme sinulta 45 € :a.

Asunto vapautuu saapumispaivänä klo. 14.30 ja tulee luovuttaa viimeistään klo 12.00 lahtöpäivänä.

Saapuessasi saat lisäksi tietoa asunnon käytöstä ja listan tavaroista, joita tulee kohdella varoen.

 

Henkilömäärä:

Asunnon kirjallinen kuvaus sisältää henkilömäärän, joka kerrallaan saa yöpyä asunnossa. Henkilömäärä ei saa ylittyä. Näin tapahtuessa meillä on oikeus perua varaus.

 

Sääntöjä asiakkaille:

Kaikkia alla olevia talon järjestyssääntöjä tulee noudattaa:

Klo 13- 15 sekä 23-8 talossa on oltava hiljaista. Huonekaluja ei saa vahingoittaa tupakoinnilla.
Mikäli kadotat huoneiston avaimet, tulee sinun maksaa 50 €:n maksu, joka kattaa turvalukon vaihtamisen. Mikäli oppaamme täytyy syystä tai toisesta, joita emme pidä vakavina, tulla vierailemaan asunnossa, maksutamme sinulta 25 € :a kerralta. Mikäli unohdat avaimet huoneistoon ja oppaamme täytyy tulla avaamaan ovet, maksutamme 40 €:a. Mikäli viereilusi aikana sattuu elektroniikan väärinkäytöstä aiheutuva sähkökatkos tai oikosulku, jota et itse saa korjattua tai mikäli aiheutat ongelmia putkistolle/hanoille ja joudumme kutsumaan paikalle ammattilaisen, olet vastuussa koko korjaussummasta. Asiakas on 100 %:sti vastuussa mistä tahansa aiheuttamastaan vahingosta, jotka kaikki on korvattava rahallisesti.